গাহৰিৰ মাংসৰ লগত টেঙামৰাৰ পাত আৰু ভোটজলকীয়া
–উপকৰণ–
-গাহৰিৰ মাংস ৫০০গ্ৰাম
-পিয়াজ ১টা (ডাঙৰ)
-আদা বটা ১চামুচ
-নহৰু বটা ১চামুচ
-টেঙামৰাৰ পাত ১মুঠি
-ভোটজলকীয়া স্বাদ অনসৰি
-নিমখ, হালধি স্বাদ অনসৰি
–প্ৰণালী–
প্ৰথমে মাংসখিনি আধা সিজাই পানী পেলাই নমাই থওক| এইবাৰ কেৰাহীত ২চামুচ মান তেল গৰম কৰি প্ৰথমে পিয়াজ খিনি ভাজি লৈ এইবাৰ মাংসখিনি ভাজিব লাগে লগতে পৰিমান অনুযায়ী নিমখ, হালধি দি ধাকি অলপ সিজিব দিয়ক| এইবাৰ আদাবটা, নহৰু বটা খিনি দি তাৰ কেচা গন্ধ যোবালৈকে ভাজক| এইবাৰ টেঙামৰাৰ পাত আৰু ভোটজলকীয়া টো দি সকলো খিনি ভালকৈ মিহলাই অলপ সময় ভাজি নিজৰ জোখমতে পানী দি অলপ উতলিব দিয়ক | নমোব়াৰ আগতে ধনীয়া পাত দুটামান দি ভাতৰ লগত পৰিবেশন কৰক|
👨🍳 চয়নিকা হাজৰিকা